Over TreeUnit

Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging. We werken met een professioneel team voor particulieren, bedrijven en de overheid.

Bij alle werkzaamheden die we uitvoeren staan professionaliteit en veiligheid centraal. Zo worden onze medewerkers constant geschoold, zijn we gecertificeerd European Tree Worker en boomveiligheidscontroleur. Bovendien beschikken we over onze eigen machines en klimmaterialen die regelmatig onderhouden en gekeurd worden. 

Milieuvriendelijk werken

Naast professionaliteit en veiligheid, hechten we veel waarde aan milieuvriendelijk werken. Naar onze mening is er namelijk nog een hoop werk te verrichten wat betreft duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke kringloop.

Om hier een bijdrage aan te leveren gebruiken we bijvoorbeeld elektrisch gereedschap in plaats van gereedschap dat op brandstof werkt. Daarnaast verkopen we versnipperde bomen als biomassa en worden boomstammen van gekapte bomen opgeknepen voor een 2e leven.

Over de oprichting van TreeUnit

Voordat eigenaar Mike Ubbink TreeUnit in 2015 oprichtte, was hij mede-eigenaar van De Groene Aar (hoveniersbedrijf). Maar door een grote passie voor bomen en klein groen, besloot Mike zich te specialiseren in boomverzorging. Dat bleek een schot in de roos! Sinds 2023 is TreeUnit uitgegroeid tot een B.V.

Het aantal klanten groeide snel. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en gemeenten schakelde ons steeds vaker in. Inmiddels werken we bij TreeUnit met meer dan 10 vaste medewerkers en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Meer weten?

Wilt u meer weten over TreeUnit of wilt u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Neem dan contact met ons op.