Over TreeUnit

Wij zijn gespecialiseerd boomverzorging, waarbij we ons professionele team inzetten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties.

 

Bij al onze werkzaamheden staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze medewerkers beschikken over de juiste kwalificaties en worden voortdurend bijgeschoold om aan de hoogste normen van vakbekwaamheid te voldoen. Bovendien hebben we ons eigen geavanceerde machinepark en klimmateriaal, dat regelmatig wordt onderhouden en gekeurd.

 

Milieuvriendelijk werken

Groen is onze kleur! Naast veiligheid en kwaliteit, hechten we veel waarde aan milieuvriendelijk werken.  Wij geloven in het belang van duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke kringloop.

In 2023 hebben we met trots ons certificaat behaald voor niveau 3 van de CO2-prestatieladder, waarmee we onze inzet voor een groenere toekomst bevestigen.

Om ons steentje bij te dragen, omarmen we bijvoorbeeld grotendeels elektrisch/accu gereedschap. Bovendien gaan versnipperde bomen naar de biomassa en worden boomstammen van gekapte bomen opgeknepen voor een tweede leven.

Wilt u hier meer over weten? Ontdek onze verduurzaamheidspagina.

 

Bent u nieuwsgierig naar onze diensten of verlangt u naar een vrijblijvende offerte? Twijfel dan niet om ons te bereiken en laat ons uw groene wensen tot in de hoogste takken vervullen!

Onze gepassioneerde experts werken zij aan zij met u, elke stap van de weg, om uw visie tot bloei te brengen.

Geschiedenis

De roots van TreeUnit Boomverzorging gaan terug naar het jaar 2015, toen onze toegewijde oprichter, Mike Ubbink, zijn passie voor bomen omzette in een professionele onderneming. Voordat hij TreeUnit oprichtte was hij Hovenier en deelde Mike zijn expertise als mede-eigenaar van De Groene Aar (een hoveniersbedrijf). Echter dreef zijn diepgewortelde liefde voor bomen hem tot een specialisatie in de boomverzorging, een beslissing die buitengewoon vruchtbaar bleek te zijn!

Wat begon als een bescheiden initiatief gericht op particuliere klanten, groeide al snel uit. Niet alleen omarmden particulieren onze diensten met open armen, maar ook omliggende gemeenten. Deze gestage groei vereiste een team van ervaren professionals, en zo werden onze vakkundige medewerkers een onmisbaar onderdeel van ons succesverhaal!

In ons voortdurende streven naar excellentie en professionaliteit, zijn we er trots op om aan te kondigen dat TreeUnit in 2023 is geëvolueerd tot een B.V. Dit is niet alleen een mijlpaal in onze bedrijfsgeschiedenis, maar het onderstreept ook onze toewijding aan voortdurende groei en ontwikkeling. Bovendien hebben we ons toegewijd aan een uitzonderlijk niveau van veiligheid en kwaliteit, zoals bevestigd door de diverse certificeringen die we hebben behaald.

Wij streven naar een onberispelijke combinatie van veiligheid, kwaliteit en teamwork. Met een team van gedreven groenliefhebbers en een toewijding aan voortdurende groei, blijven we vastbesloten om de boomverzorgingsindustrie te leiden met onze groene vingers en gedeelde passie.

Waarom TreeUnit?

  1. Wij werken met gecertificeerde European Tree Workers en boomveiligheidscontroleurs.
  2. Onze medewerkers beschikken over de juiste kwalificaties en worden voortdurend bijgeschoold.
  3. Ons eigen groenmachinepark maakt ons flexibel en efficiënt.
  4. Maatwerk is gegarandeerd, omdat elke boom en situatie uniek is.
  5. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn onze groenbeloften! Trots pronken wij onze certificaten (ontdek onze certificeringspagina).
  6. En mocht er onverhoopt een blaadje vallen, wees gerust, we zijn volledig verzekerd!