Over TreeUnit

Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en groenonderhoud. We werken met een professioneel team voor particulieren, bedrijven en de overheid.

Bij alle werkzaamheden die we uitvoeren staan professionaliteit en veiligheid centraal. Zo worden onze medewerkers constant geschoold, zijn we gecertificeerd European Tree Worker en boomveiligheidscontroleur. Bovendien beschikken we over onze eigen machines en klimmaterialen die regelmatig onderhouden en gekeurd worden. 

Milieuvriendelijk werken

Naast professionaliteit en veiligheid, hechten we veel waarde aan milieuvriendelijk werken. Naar onze mening is er namelijk nog een hoop werk te verrichten wat betreft duurzaamheid en het behoud van de natuurlijke kringloop.

Om hier een bijdrage aan te leveren gebruiken we bijvoorbeeld elektrisch gereedschap in plaats van gereedschap dat op brandstof werkt. Daarnaast verkopen we versnipperde bomen als biomassa en leveren we geschikte boomstammen aan Andwood. Zij maken er vervolgens mooie boomstamtafels van.

Over de oprichting van TreeUnit

Voordat eigenaar Mike Ubbink TreeUnit in 2015 oprichtte, was hij mede-eigenaar van De Groene Aar (hoveniersbedrijf). Maar door een grote passie voor bomen en klein groen, besloot Mike zich te specialiseren in boomverzorging en groenonderhoud. Dat bleek een schot in de roos!

Het aantal klanten groeide snel. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en gemeenten schakelde ons steeds vaker in. Inmiddels werken we bij TreeUnit met 10 vaste medewerkers en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Meer weten?

Wilt u meer weten over TreeUnit of heeft u een klus waarvoor u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen? Neem dan contact met ons op.