Boom laten snoeien

Wilt u uw boom laten snoeien? De gecertificeerde boomverzorgers van TreeUnit doen dat op deskundige wijze voor u. Zo voorkomt u dat er verkeerd of teveel wordt gesnoeid (wat nadelig kan zijn voor de gezondheid van de boom). Nadat uw boom gesnoeid is, ruimen wij al het snoeiafval netjes op. Zo staat uw boom er weer mooi bij zonder dat u verder zelf iets hoeft te doen.

Waarom uw boom door TreeUnit laten snoeien?

  • Europees gecertificeerde boomverzorgers
  • Het snoeiafval ruimen wij voor u op
  • We zijn volledig verzekerd tegen onverhoopte schade
  • Flexibel en snel: we beschikken over eigen materieel
  • Vast personeel dat goed op elkaar is afgestemd
  • Ruime ervaring: of u nu uw coniferen, eik of beuk wilt laten snoeien: we weten hoe we het snoeiwerk op de juiste wijze moeten uitvoeren.

Wat zijn de kosten voor het laten snoeien van een boom?

De kosten van het laten snoeien van een boom, hangen onder andere samen met de grootte van de boom en de locatie waar hij staat. Iedere situatie is echter verschillend, waardoor de prijzen ook uiteenlopen. Neem daarom contact met ons op voor een prijsindicatie. Dat kan via ons online webformulier of door ons te bellen op nummer 085-8885224.

Wanneer kan ik mijn boom het beste laten snoeien?

Het moment waarop u het beste uw boom kunt laten snoeien verschilt per boomsoort. Wilt u weten wanneer u het beste uw boom kunt laten snoeien? Neem dan contact met ons op. Stel uw snoeivraag via het online webformulier of bel ons: 085-8885224.

Heg laten snoeien? Ook dan bent u bij TreeUnit aan het juiste adres

Naast het snoeien van bomen, snoeit TreeUnit ook regelmatig heggen. Of het nu om het snoeien van een coniferenhaag, beukenhaag of buxushaag gaat, ons geschoolde personeel zorgt voor een strakke nette heg waar u het vakmanschap aan af zult zien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het laten snoeien van uw heg.