Boom laten snoeien

Wilt u uw boom laten snoeien? Onze gecertificeerde boomverzorgers doen dat op deskundige wijze voor u. Zo voorkomt u dat er verkeerd of teveel wordt gesnoeid, wat nadelig kan zijn voor de gezondheid van de boom.

Nadat uw boom gesnoeid is, ruimen wij al het snoeiafval netjes op. Zo staat uw boom er weer mooi bij, zonder dat u verder zelf iets hoeft te doen.

Wat zijn de kosten voor het laten snoeien van een boom?

De kosten voor het snoeien van een boom hangt o.a. samen met de grootte van de boom en de locatie. Iedere situatie is echter verschillend, waardoor de prijzen ook uiteenlopen.

Neem daarom contact met ons op voor een prijsindicatie. Dat kan via ons online formulier of door ons te bellen op nummer 085 888 52 24 .

Wanneer kan ik mijn boom het beste laten snoeien?

Het moment waarop u het beste uw boom kunt laten snoeien verschilt per boomsoort. Wilt u weten wanneer u het beste uw boom kunt laten snoeien? Neem dan contact met ons op. Stel uw snoeivraag via het online formulier of bel ons: 085 888 52 24.

Heg laten snoeien? Ook dan bent u bij TreeUnit aan het juiste adres

Naast het snoeien van bomen, snoeien wij ook regelmatig heggen. Of het gaat om een coniferenhaag, beukenhaag of buxushaag, ons geschoold personeel zorgt voor een strakke en nette heg, waar u het vakmanschap aan af zult zien.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het laten snoeien van uw heg.

Waarom TreeUnit?

  • Onze boomverzorgers zijn Europees gecertificeerd
  • We zijn volledig verzekerd indien er onverhoopt iets mis gaat
  • We werken met vast personeel, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken
  • We zijn flexibel en snel, omdat we over eigen materieel beschikken
  • Het (groen)afval voeren we af en ruimen de plek weer netjes voor u op