Boom laten verplaatsen

Soms kan het nodig zijn om een boom te verplaatsen, omdat er bijvoorbeeld gebouwd moet worden op de standplaats van de boom. Om ervoor te zorgen dat de boom veilig wordt verplaatst en hij daarbij niet beschadigt, is het belangrijk dat de verplaatsing op deskundige wijze wordt uitgevoerd. TreeUnit werkt daarom met (vaste) gecertificeerde boomverzorgers. We gebruiken daarbij alleen goed onderhouden en betrouwbare machines. Veiligheid staat immers voorop bij het verplaatsen van uw boom!

Kunnen alle soorten bomen worden verplaatst?

Nee, sommige boomsoorten zijn lastig te verplanten i.v.m. de aanslagfase. Dit is de periode na het verplaatsen waarin de boom zich opnieuw moet ‘settelen’, zodat hij op de nieuwe plek zelfstandig verder kan leven. Wilt u weten of uw boom verplaatst kan worden? Vul dan het online webformulier in of bel ons op telefoonnummer: 085-8885224.

Wat zijn de kosten voor het verplaatsen van een boom?

Er is geen standaard prijs voor het verplaatsen van een boom. Dat komt omdat er diverse factoren zijn die de prijs bepalen. Zo kost het logischerwijs meer om een grote boom te verplaatsen dan een kleine. Ook als de boom lastig te bereiken is, of vlakbij een woning staat, zullen we voorzichtiger te werk moeten gaan en langer bezig zijn. Om u een offerte op maat te kunnen bieden, horen wij daarom graag wat uw situatie is. Bel ons direct of laat ons u terugbellen via de onderstaande knoppen.

Waarom uw boom door TreeUnit laten verplaatsen?

  • Wij werken met gecertificeerde boomverzorgers
  • TreeUnit is volledig verzekerd indien er onverhoopt iets mis mocht gaan
  • We zijn flexibel en snel omdat we over eigen materieel beschikken
  • We werken met vast personeel waardoor we snel en efficiënt werken