Visie & Missie

TreeUnit werkt met vakkennis van bomen en groen voor mensen!

TreeUnit blijft zich verder ontwikkelen tot een bedrijf dat zich geheel bezighoudt met gezonde zorg voor de natuur in het Groene Hart.

Als European Tree Worker (gecertificeerd allround boomverzorger) en hovenier kan ik u aangeven wat bomen, heesters en klein groen nodig hebben. Dat betekent: altijd balans zoeken tussen wat goed is voor de bomen/beplanting, natuur én wat u graag zou willen.

Duurzaamheid en kringloop

Al het leven begint vanuit een gezonde bodem, vandaaruit ontstaat gezonde groei met als eindresultaat gezonde planten en bomen waar virussen en bacteriën geen kans krijgen om ziekte te veroorzaken.
De missie van TreeUnit: alles wat uit de natuur wordt weggehaald, wordt ook weer teruggeven, zoals het versnipperen van groen, het fermenteren van groenafval, decoratieve objecten van boomstammen, maken van groenwallen etc.

Voorlichting en advies

TreeUnit geeft voorlichting en advies over het welzijn van bomen en verdere beplanting. zodat u weet waarom en welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de gezondheid van de bomen en natuur te behouden.

5xW+H

De Wat, Waar, Waarvoor, Wanneer, Waarom en Hoe vraagmethode geeft u inzicht in de werkzaamheden zodat u exact weet wat er gaat gebeuren met uw bo(o)m(en) en beplanting.

Neemt u gewoon eens contact op, ik help u graag verder