Visie & Missie TreeUnit

Duurzaamheid en kringloop

Wij ontwikkelen dag in dag uit onze vakkennis over bomen en groen, met als doel om de natuur goed te kunnen verzorgen. We streven daarbij naar een balans tussen wat onze klanten willen en wat goed is voor bomen en andere beplanting.

Zo blijft de natuur behouden, zijn onze klanten tevreden en kunnen volgende generaties ook van de natuur blijven genieten.

Voorlichting en advies

Om particulieren, de zakelijke markt en de overheid te stimuleren om niet alleen hun eigen wensen, maar ook die van de natuur te behartigen, geeft TreeUnit voorlichting en advies over het welzijn van bomen en andere beplanting.

Op die manier ontstaat er besef en begrip over welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de gezondheid van de bomen en natuur te behouden en waarom dat zo is.

5xW+H methode

Om de voorlichting en het advies aan onze klanten over te brengen, maken we gebruik van de Wat, Waar, Waarvoor, Wanneer, Waarom en Hoe vraagmethode. Dit wordt ook wel de 5xW+H methode genoemd.

Door deze methode te gebruiken is de kans op onduidelijkheid over ons advies vrijwel uitgesloten en begrijpt de klant ook waarom we een bepaald advies uitbrengen. En als ons advies wordt opgevolgd kunnen we vanuit TreeUnit ons doel behalen: de natuur goed verzorgen en onze klanten tevreden houden.

Wilt u meer weten over TreeUnit? Of heeft u een klus waarover u vrijblijvend advies wilt ontvangen? Neem dan contact met ons op.