Vellen & Afbreken

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Hoewel u natuurlijk zo goed mogelijk onderhoud aan uw boom verricht, kan het toch voorkomen dat een boom kappen in Ter Aar of omgeving nodig is. Door ziekte van de boom bijvoorbeeld, of omdat het groen plaats moet maken voor bebouwing. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Reken dan op de deskundige service van TreeUnit!

Gecontroleerd en veilig bomen vellen

Bomen zijn beeldbepalend, hebben een grote sierwaarde en vormen de structuur van tuinen, parken en lanen in binnen- en buitengebied. Toch komt het geregeld voor dat bomen helaas moeten verdwijnen als gevolg van ziekte of overlijden. Om de rest van de beplanting gezond te houden, moet u de boom in kwestie verwijderen. Ook aanleg van bebouwing en verkeerssituaties kunnen redenen zijn tot verwijdering van een boom of meerdere bomen. Bij een hoge boom kappen wilt u er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat dit veilig en verantwoord gebeurt.

TreeUnit past afhankelijk van de situatie en standplaats verschillende verwijderingstechnieken toe. Veiligheid voor zowel omgeving als de boomwerker(s) staat hierbij uiteraard voorop: wij werken daarom met hoogwerkers, mobiele (telescoop)kranen en diverse klimtechnieken. Zo voeren wij het rooien op een gecontroleerde en efficiënte manier uit. Zelfs de boomstronk verwijderen we op doordachte wijze.

Vergunning aanvragen

Elke gemeente heeft zijn eigen regels voor het kappen van bomen. Deze regelgeving verschilt van gemeente tot gemeente, waardoor het belangrijk is dat u zich laat voorlichten over wat de regels zijn en of u een kapvergunning nodig heeft. TreeUnit uit Ter Aar kan desgewenst deze vergunning voor u aanvragen.

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-8885224. Of het nu gaat om bomen vellen of een boomstronk verwijderen: van wortels tot kruin staan wij voor u klaar!

logo1 logo2 logo3 logo4 logo5

Mike: 085-8885224 | info@treeunit.nl | Algemene Voorwaarden | Design Dutch Designs with lemon