Snoeien

Boom snoeien en verzorgen

Bij TreeUnit zien wij graag gezonde bomen in een gezonde leefomgeving. Per slot van rekening zijn wij gevestigd in Het Groene Hart, en daar zijn we trots op! We willen er dan ook alles aan doen om dit groene beeld te behouden. Daarom helpen wij u met uw boom snoeien in Ter Aar en omgeving én met andere boomverzorging.

Verantwoorde snoei en onderhoud

Voor de juiste snoeiwijze zijn diverse vraagstukken belangrijk. Voordat u een boom gaat snoeien is het van belang om u af te vragen wat het eindbeeld van de boom dient te worden. Wat is het doel ervan, waar staat de plant, wat zijn de uiteindelijke bestemmingsplannen en wanneer moet u de boom snoeien? TreeUnit helpt u graag bij het beantwoorden hiervan en stelt tevens een zorgvuldig snoeiplan voor u op. Zo krijgt u een helder en inzichtelijk beeld over hoe u met uw plant om moet gaan zonder deze te belasten met onnodige snoei. Teveel snoeien is namelijk net zo slecht voor uw boom als wanneer u dit te weinig doet. Indien u de snoeibeurt zelf niet kunt uitvoeren, helpt TreeUnit u op vakkundige wijze om er toch voor te zorgen dat deze zijn natuurlijke verschijningsvorm zo goed mogelijk behoudt.

Zorgplicht

Volgens het Nieuw Burgerlijk Wetboek heeft u zorgplicht voor uw bomen. Planten op uw erf vallen dus onder uw verantwoordelijkheid. Zowel u als uw boom hebben baat bij een goede verzorging. Bovendien wilt u niet aan de gevolgen denken die kunnen optreden wanneer een boom snoeien niet goed gebeurt of er sprake is van nalatig onderhoud. Dood hout dat uit de boom waait kan onder meer een risico vormen. Het is dus veel goedkoper én veiliger om uw bomen jaarlijks door TreeUnit de laten controleren en onderhouden.

Op de juiste manier uw boom verzorgen? Bel ons op 085-8885224 voor een afspraak of om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier. TreeUnit uit Ter Aar komt altijd spoedig bij u terug.

logo1 logo2 logo3 logo4 logo5

Mike: 085-8885224 | info@treeunit.nl | Algemene Voorwaarden | Design Dutch Designs with lemon