Onderhoud tuinen

Tuinonderhoud voor optimaal groenbeheer

Een van onze uitgangspunten is het begeleiden van de natuur, waarbij zo goed mogelijk de natuurlijke uitstraling van de planten behouden blijft. Juist daarom doen wij ook aan tuinonderhoud én aan begeleiding bij het onderhoud van tuinen. Zo geniet u van een prachtige tuin en kunt u uitstekend tuinieren.

Deskundig groenbeheer

Met de begeleiding en het tuinonderhoud creëren we samen optimale groeiomstandigheden, zodat er evenwicht in de natuur ontstaat en er sprake is van behoud van de natuurlijke uitstraling. Er zijn diverse manieren om het ontstaan van een gezonde en evenwichtige tuin te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan de juiste periode voor het knippen en snoeien, bodemverbetering toepassen, planten een andere plek geven en beter tot hun recht laten komen én ziektes voorkomen door het kiezen van specifieke beplanting. Wij beschikken over de juiste kennis van zaken om deze belangrijke aspecten te herkennen en door te voeren om u te voorzien van een perfect verzorgde tuin. Op deze manier helpen we u bij uw groenbeheer.

Geen chemische middelen

Het onderhoud voeren wij uit met oog voor de natuurlijke kringloop van de natuur. Denk aan het creëren van houtwallen, het hergebruik van groenafval of het gebruik van lava, zeeschelpenkalk, Keltisch zeezout en gefermenteerd groenafval als bemesting en bodemverbetering. Zo ontstaat er een evenwichtige groei en bloei in uw tuin, waarin schadelijke virussen en bacteriën geen kans krijgen. Chemische producten zijn hierdoor overbodig en u kunt dus helemaal ecologisch tuinieren. Ideaal wanneer u graag op een milieuvriendelijke wijze te werk gaat.

Waarom TreeUnit?

  • Onze boomverzorgers zijn Europees gecertificeerd
  • We zijn volledig verzekerd indien er onverhoopt iets mis gaat
  • We werken met vast personeel, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken
  • We zijn flexibel en snel, omdat we over eigen materieel beschikken
  • Het (groen)afval voeren we af en ruimen de plek weer netjes voor u op