Boomstronk laten verwijderen

Het verwijderen van een boomstronk is geen gemakkelijke klus. Toch wordt het door veel mensen onderschat, waardoor de klus onnodig zwaar wordt en lang duurt. Daarom is het verstandiger en scheelt het een hoop gedoe om uw boomstronk te laten verwijderen.

Om uw stronk te verwijderen, werkt TreeUnit enkel met gecertificeerd personeel, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw boomstronk veilig en deskundig wordt verwijderd. Ook voeren wij de stronk voor u af en verwijderen wij de wortels direct rondom de boom. Wortels die verder van de boomstronk af liggen, sterven af.

Hoe verwijderen wij uw boomstronk?

Wij verwijderen uw boomstronk met behulp van een stobbenfrees. Deze machine wordt ook wel een stronkenfrees genoemd. Een stobbenfrees verpulvert de boomstronk tot pulp wat u door ons kunt laten afvoeren.

Wat kost het om een boomstronk te laten verwijderen?

De kosten voor het laten verwijderen van een boomstronk kunnen flink uiteenlopen. Dat komt omdat de prijs samenhangt met de grootte en de dikte van de boomstam. Om u een offerte op maat te kunnen bieden, horen wij graag wat uw situatie is. Druk op een van de onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen.

Waarom uw boomstronk door TreeUnit laten verwijderen?

  • Wij werken met gecertificeerde boomverzorgers
  • TreeUnit is volledig verzekerd indien er onverhoopt iets mis mocht gaan
  • Het afval van de stronk ruimen wij voor u op
  • We zijn flexibel en snel omdat we over eigen materieel beschikken
  • We werken met vast personeel waardoor we snel en efficiënt werken