Boom laten verwijderen

Als u uw boom wilt laten verwijderen kunt u kiezen uit kappen (excl. boomstronk) of rooien (incl. boomstronk). Het is belangrijk dat het weghalen van de boom op een veilige en deskundige manier wordt uitgevoerd. Daarom werken wij enkel met gecertificeerde boomverzorgers en gebruiken we alleen betrouwbare en goed onderhouden machines.

Voor het afvoeren van de boom en de boomstronk beschikken wij over een eigen versnipperaar en stronkenfrees. Hierdoor kunnen wij een boom vaak in één dag kappen of rooien en afvoeren.

Uw boom gecontroleerd laten verwijderen

Als u uw boom wilt laten verwijderen, staat veiligheid natuurlijk voorop! Het maakt daarbij niet uit of het om een grote of kleine boom gaat die moet worden omgezaagd. Wij passen, afhankelijk van de situatie en standplaats van de boom, verschillende verwijderingstechnieken toe.

Wij werken onder andere met hoogwerkers, mobiele (telescoop)kranen en diverse klimtechnieken. Neem contact met ons op om uw situatie te laten beoordelen en vrijblijvend een offerte te ontvangen voor het laten kappen of rooien van uw boom.

Kosten boom verwijderen

De kosten voor het verwijderen van een boom kunnen flink uiteenlopen. Dat heeft onder andere te maken met de grootte van de boom en de locatie waar hij staat (i.v.m. de bereikbaarheid). We horen dan ook graag wat uw situatie is. Vertel het ons via het online formulier of bel ons: 085 888 52 24.

Veelgestelde vragen

 • Welke wetgeving is er rondom het verwijderen van bomen?

  Elke gemeente heeft zijn eigen regels voor het verwijderen van bomen. Deze regels zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Omdat de invulling per gemeente kan verschillen, is het belangrijk dat u zich laat voorlichten over wat de regels zijn en of u een omgevingsvergunning nodig hebt.

  Wij kunnen dit desgewenst voor u uitzoeken en (indien nodig) een kapvergunning voor u aanvragen.

 • Moet ik mijn boom laten rooien of kappen?

  Wanneer u uw boom door ons laat rooien, verwijderen wij de boom in zijn geheel, dus ook de boomstronk. Als u op de plek van de boom bijvoorbeeld tegels of planten wilt hebben is dit de juiste keuze.

  Als u wilt dat de boomstronk blijft staan (bijvoorbeeld om als decoratie in de tuin te gebruiken), dan is kappen de juiste keuze.

Waarom uw boom door TreeUnit laten verwijderen?

 • Onze boomverzorgers zijn Europees gecertificeerd;
 • We zijn volledig verzekerd indien er onverhoopt iets mis gaat;
 • We werken met vast personeel, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken;
 • We zijn flexibel en snel, omdat we over eigen materieel beschikken;
 • Het (groen)afval voeren we af en ruimen de plek weer netjes voor u op.