Bomen laten rooien

Wilt u uw boom of bomen laten rooien? Dan is het belangrijk dat dit op een veilige en deskundige manier wordt uitgevoerd. Daarom werken wij bij TreeUnit enkel met gecertificeerde medewerkers en gebruiken we alleen betrouwbare en goed onderhouden machines voor het rooien van bomen.

Voor het afvoeren van de boom en de boomstronk beschikken wij over een eigen versnipperaar en stronkenfrees. Hierdoor kunnen wij een boom vaak in één dag rooien en afvoeren.

Bomen rooien en wetgeving

Per gemeente gelden er verschillende regels voor het rooien van bomen. Doe daarom altijd navraag bij uw gemeente, voordat u ons opdracht geeft om uw boom te laten rooien. Heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Dan kunnen wij de controle op een vergunning voor u uitvoeren.

Kosten boom rooien

De kosten voor het laten rooien van een boom kunnen flink uiteen lopen. Zo is een jonge of zieke boom vaak minder stevig geworteld en gemakkelijker te rooien dan een oude boom. Ook speelt de locatie een belangrijke rol.

Staat de boom bijvoorbeeld dichtbij een woning? Dan gaan we voorzichtiger te werk, wat meer tijd en dus meer geld kost. Voor een offerte op maat horen wij graag wat uw situatie is. Neem contact met ons op.

Waarom uw boom door TreeUnit laten rooien?

  • Onze boomverzorgers zijn Europees gecertificeerd
  • We zijn volledig verzekerd indien er onverhoopt iets mis gaat
  • We werken met vast personeel, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken
  • We zijn flexibel en snel, omdat we over eigen materieel beschikken
  • Het (groen)afval voeren we af en ruimen de plek weer netjes voor u op